Uutuus Jussi 2016 nestepeittausruuvi (pdf-tiedosto)
Video peittaimen toiminnasta (Avautuu Youtubessa)

Jussi-nestepeittaimia valmistetaan neljää mallia. Näistä kaksi (2002 & 2003 )liitetään joko Jussi-täyttöruuviin, jolloin siemen peitataan kylvökoneen säiliötä täytettäessä, tai tavalliseen viljaruuviin. Jussi 2000 on tarkoitettu viljaruuvin yhteyteen esimerkisksi suursäkkiin peitattaessa. Uutuutena on jussi 2016 nestepeittausruuvi. Joka koostuu 150mm kanuunasta, säätöjaloista sekä nesteen annostelijasta. Jussi-Tuote on valmistanut peittaimia yli 20 vuotta. Pitkä kokemus takaa hyvän peittaustuloksen edulliseen hintaan.
Kaikilla Jussi-nestepeittaimilla voidaa käyttää myös ravinnepeittausta. Annostelupumpullisiin peittaimiin (Jussi 2002, 2000 ja 2016) voidaan asentaa toinen pumppu, jolla lisäravinnetta voidaa anostella portaattomasti.


Jussi 2016-nestepeittausruuvi (pdf) sisältää yhdessä paketissa kaiken tarvittavan.
Jussi 2016-nestepeittausruuvi koostuu kanuunakuljettimesta, annostelupumpusta, jota säädetään elektronisesti, sekoitin kumeista sekä vinssillä säädettävistä jaloista.
Katso video Jussi 2016 nestepeittaimesta. Videolla peittain on varustettu lisäpumpulla sekä langattomalla kaukokäynnistyksellä.

Jussi 2002-nestepeittain annostelee peittausnesteen luotettavalla ja varmatoimisella letkupumpulla. Pumppua säädetään elektronisesti. Valittu nestemäärä näkyy digitaalinäytössä. Peittaimeen on saatavana erittäin monipuolinen valikoima suuttimia, joten kaikkien markkinoilla olevien peittausnesteiden käyttö onnistuu hyvin. Peittainta voidaan käyttää joko tilalla tapahtuvassa peittauksessa tai kylvökonetta täytettäessä.

Kuva suuttimen kiinnityksestä täyttöruuvin yhteydessä.

Jussi 2003 on edullinen nestepeittain. Pumppuna on kaikkia peittausnesteitä kestävä kalvopumppu, joka on saatavana joko 12V tai 230V jännitteellä toimivana. Nestemäärää säädetään painetta ja suuttimen kokoa muuttamalla. Sopii sekä kylvökone- että tilapeittaukseen.

Jussi 2000-nestepeittain on tarkkuusnestepeittain, joka toimii varmasti kaikilla peittausnesteillä. Sekä siemenen että nesteen määrää voidaan säätää portaattomasti. Säätöalueet ovat erittäin laajat, joten peittain sopii hyvin kaikenlaisiin siemenen käsittelyketjuihin. Nopeasti pyörivä sumutussuutin on käytännössä tukkeutumaton. Annostelupumpussa ei ole venttiileitä eikä mäntiä, joten se on varmatoiminen. Peittaimessa on kaksi osaa, itse peittain ja sekoitusosa. Sekoitusosana voidaan käyttää myös tilalla jo olevaa ruuvikuljetinta. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta peittain on hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen. Lisävarusteena on saatavana pölynpoistokartio, jonka avulla pöly voidaan poistaa ennen peittausta.

 

Jussi 2000

(kuva suurenee klikkaamalla)

Elektroninen säädin

Jussi2000-tarkkuuspeittain

Jussi2002 täyttöruuvissa

Jussi2003 viljaruuvissa